2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Yeni Kayıt Duyurusu

Yukarıdaki linkte yer alan ilanı takiben aşağıdaki belgeler eksiksiz olarak getirilmelidir:
– 2 adet resim
– TC kimlik fotokopisi
– Lise diplomasının aslı ve fotokopisi (Kayıt işlemi için Geçici Mezuniyet Belgesi’nin aslı ve fotokopisi getirilebilir. Diplomanın aslı en geç 29 Aralık 2017 tarihine kadar Fakültemiz Öğrenci İşleri’ne teslim edilmelidir)
– Üniversite Bilgi Formu (e-öğrenci otomasyon kaydı)
– Sağlık kurulu raporu (Tam donanımlı resmi bir hastaneden alınmış olmalıdır) (İç Hastalıkları, Genel Cerrahi, Göz, Kulak-Burun-Boğaz, Nöroloji veya Ruh Hastalıkları uzmanları bulunan ve bu uzmanların katılımıyla sağlık kurulu/kurulları teşekkül edebilen Kamu Hastaneleri)

Not: Üniversite bilgi formu, öğrencinin kendisini otomasyon sistemine kayıt etmesi ile oluşmaktadır. Kayıt için, formun basılı bir kopyası ile gelinmelidir. Kayıt için gerekli belgelerin hepsinin hazır olması gerekmektedir.

Not: Kayıt yaptıracak öğrenciler, 14-18 Ağustos 2017 tarihleri arasında fakültemize ŞAHSEN başvurmalıdır. E-devlet üzerinden kayıt yapılmamaktadır.