2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Yeni Kayıt Duyurusu

Yukarıdaki linkte yer alan ilanı takiben aşağıdaki belgeler eksiksiz olarak getirilmelidir:
– 2 adet resim
– TC kimlik fotokopisi
– Lise diplomasının aslı ve fotokopisi (Kayıt işlemi için Geçici Mezuniyet Belgesi’nin aslı ve fotokopisi getirilebilir. Diplomanın aslı en geç 29 Aralık 2017 tarihine kadar Fakültemiz Öğrenci İşleri’ne teslim edilmelidir)
– Üniversite Bilgi Formu (e-öğrenci otomasyon kaydı)
– Sağlık kurulu raporu (Tam donanımlı resmi bir hastaneden alınmış olmalıdır) (İç Hastalıkları, Genel Cerrahi, Göz, Kulak-Burun-Boğaz, Nöroloji veya Ruh Hastalıkları uzmanları bulunan ve bu uzmanların katılımıyla sağlık kurulu/kurulları teşekkül edebilen Kamu Hastaneleri)

Not: Üniversite bilgi formu, öğrencinin kendisini otomasyon sistemine kayıt etmesi ile oluşmaktadır. Kayıt için, formun basılı bir kopyası ile gelinmelidir. Kayıt için gerekli belgelerin hepsinin hazır olması gerekmektedir.

Not: Kayıt yaptıracak öğrenciler, 14-18 Ağustos 2017 tarihleri arasında fakültemize ŞAHSEN başvurmalıdır. E-devlet üzerinden kayıt yapılmamaktadır.

Linklerimiz

uio

oidb

Misyon

Toplumun sağlık gereksinimlerine yanıt verebilen, teknolojiyi kullanarak bilimsel gelişmeleri takip edebilen, özgün araştırmalar yapabilen, mesleğinde yetkin, evrensel/kültürel değerlere ve insan haklarına saygılı, uluslararası standartlarda hizmet verebilen sağlık profesyonelleri yetiştirmektir.

Vizyon

Sağlık bilimleri alanında ulusal ve uluslararası düzeyde tanınan ve tercih edilen, eğitimde, uygulamada, araştırmada ve yönetimde öncü bir fakülte olmaktır.

Akdeniz Üniversitesi Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi
Fakülte: Temel Eğitim Mah. Spor Cad. No: 14 Kumluca/Antalya, Dekanlık Ofisi: Akdeniz Üniversitesi Enstitüler ve Rektörlük Ek Hizmet Binası Binası A-Blok 2.Kat
Tel: 0242 887 0910 (Fakülte)
Tel: 0242 2279043 0242 3102252 (Dekanlık Ofisi)