Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Öğrencilerinden “Hipertansiyon Farkındalık Etkinliği”

Fakültemiz Hemşirelik Bölümü öğrencileri tarafından 27.02.2018 tarihinde “Hipertansiyon Farkındalık Etkinliği” yapılmıştır. Hemşirelik Bölümü öğretim elemanları Öğr. Gör. Emine İLASLAN ve Öğr. Gör. Ülkü ÖZER ARSLAN danışmanlığında yapılan etkinlikte, Kumluca Meslek Yüksekokulu ve Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin, akademik ve idari personelinin kan basıncı, boy, kilo ve beden kitle indeksi ölçümleri yapılmıştır.

Etkinlikte görev alan öğrencilerimiz Fatma DOĞRU, Hümeyra ÖZDEN, Mehmet TOKAR, M. Mesut ALA, N. Seda BURSALIOĞLU, Habib GÜNDOĞDU, Muhammet ÇEÇEN, Pervin BAL, Fatima ÜZÜM ve Ezgi AYDIN’a, danışmanlığından dolayı değerli Öğretim Elemanlarımıza ve katkılarından dolayı tüm katılımcılara teşekkür ederiz.