Hemşirelik Haftası Etkinlikleri

Kumluca’da 12 – 18 Mayıs tarihleri Hemşirelik Haftası olması dolayısı ile Sağlık Bilimleri Fakültesi öncülüğünde, Kumluca İlçe Sağlık Müdürlüğü iş birliği ile “Hemşirelik Haftası” kutlandı.

Kutlamalar çerçevesinde Kuımluca Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk büstüne, Sağlık Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Selma Öncel tarafından çelenk konuldu. Hemşirelik Haftası Kutlamaları, Kumluca Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür, Sanat ve Kongre Merkezi’nde devam etti.

Programa, İlçe Sağlık Müdürü İsmail Arıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Tekdemir, Devlet Hastanesi Baş Hekimi Ayşegül Alkan, Medikum Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü  Emel Curlu, Finike Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Zahide Avcıoğlu yanı sıra Kumluca ve Finike Devlet Hastanesinde görev yapan hemşireler ve hemşire adayları da katıldı.

KSB Fakülte Dekanının Açılış Konuşması

ICN 2019