Hemşirelikte Öğrenci ve Sektör Buluşmaları

Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından Anatolia Hospital yetkililerinin katılımı ile Hemşirelikte Öğrenci ve Sektör Buluşmaları etkinliği düzenlendi. 24 Mayıs Cuma günü 14.30’da gerçekleşen etkinliğe; Anatolia Hospital İnsan Kaynakları ve İşe Alım Sorumlusu Pınar AK konuşmacı olarak katıldı. Hemşirelik son sınıf öğrencilerin katıldığı etkinlikte, Anatolia Hospital bünyesindeki hastanelerin tanıtımının yanı sıra işe alım süreçlerine yönelik açıklamalara yer verildi. Öğrenciler, özel sektörde iş ve staj olanakları, hemşirelik iş gücü piyasasının talepleri, sektörde yaşanan sorunlar ve çözümleri ile ilgili bilgi alışverişi imkanı bularak, öğrencilerin kariyer planlamalarına ve geliştirmelerine katkıda bulunuldu. Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü son sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen etkinlik soru cevap bölümü ve öğrencilerin iş başvuruları ile sona erdi.

Eklenme tarihi :27.05.2024 16:24:59
Son güncelleme : 27.05.2024 16:25:21