2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenci Temsilcileri Bahar Dönemi Toplantısı

Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi 11 Mart 2022 Cuma günü saat 12.30’da 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı  öğrenci temsilcileri Bahar dönemi toplantısını gerçekleştirmiştir. Toplantıya Hemşirelik ve Çocuk Gelişimi Bölümü sınıf temsilcileri ve KSBF Topluluğu Başkan Yardımcısı katılarak öğrencilerin soru ve isteklerini iletmişlerdir. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Selma ÖNCEL, Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Seçil TAYLAN ve İlknur ÖZKAN, Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Kızbes Meral KILIÇ, Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Şükran ŞİMŞEK, Hemşirelik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Aysun ÜNAL, Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Gamze TESKERECİ ve Arş. Gör. Ayşe Gül AYDIN toplantıya katılım sağlamıştır. Öğrenci temsilcileri:

Çocuk Gelişimi 1. Sınıf Öğrenci Temsilcisi: Hatice ÇİÇEK

Hemşirelik 1. Sınıf Öğrenci Temsilcisi: Kadir Can EFE