2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Öğrenci Temsilcileri Toplantısı

Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi 14 Ekim 2022 Cuma günü saat 15.00’da 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz dönemi öğrenci temsilcileri toplantısını gerçekleştirmiştir. Toplantıya Hemşirelik ve Çocuk Gelişimi Bölümü sınıf temsilcileri ve temsilci yardımcıları katılarak öğrencilerin soru ve taleplerini iletmişlerdir. Toplantıya, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Selma ÖNCEL, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Seçil TAYLAN ve Dr. Öğr. Üyesi İlknur ÖZKAN, Fakülte Sekreteri Nadir CEYLAN, Çocuk Gelişimi Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Şükran ŞİMŞEK, Çocuk Gelişimi Bölümü öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Yeşim YURDAKUL, Hemşirelik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Aysun ÜNAL, Arş. Gör. Ayşe Gül AYDIN katılım sağlamıştır. Toplantıya katılım sağlayan öğrenci temsilci ve temsilci yardımcıları:

Hemşirelik 1. Sınıf Öğrenci Temsilcisi: Bünyamin YILDIZ

Hemşirelik 1. Sınıf Öğrenci Temsilci Yardımcısı: İpeknur BALSEVER