3-9 Kasım Organ ve Doku Bağış Haftası

3-9 Kasım tarihleri arasında kutlanan “Organ ve Doku Bağış Haftası” etkinlikleri kapsamında, toplumda organ bağışı hakkında bilgi düzeyini arttırmak ve organ bağışını sağlamak amacıyla Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Kumluca İlçe Sağlık Müdürlüğü ortaklığında Cumhuriyet Meydanında etkinlik düzenlenmiştir. Meydanda açılan stantlarda vatandaşlar organ bağışı konusunda bilgilendirilerek Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi hemşirelik bölümü öğrencileri ve sağlık görevlileri tarafından soruları yanıtlanmıştır Aynı zamanda etkinlikte Türk Kızılay Antalya Şubesi tarafından kan bağış aracıda bulunarak vatandaşlar kan bağışında bulunmuştur. Organ ve kan bağışı konusunda bilinci ve farkındalığı arttırmanın hedeflendiği etkinliğe, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlara konu hakkında bilgi verilerek broşürler dağıtılmıştır.

Eklenme tarihi :14.12.2022 12:13:32
Son güncelleme : 14.12.2022 12:29:19