Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Uygulama Telafisi Yapıldı

Dünya pandemi ile mücadele ederken birçok ülkede ve Türkiye’de akademik tüm programlar kapatılarak uzaktan eğitim yöntemiyle eğitim öğretim süreçleri devam etmiştir. COVID-19 sürecinde hemşirelik eğitiminin en önemli zorluklarından birisi de zorunlu klinik ve laboratuvar uygulamalarının yapılamamasıdır.  Normal şartlarda, hemşirelik öğrencileri, sınıf ortamında didaktik eğitim alır ve teknik becerilerini ve eleştirel düşünmeyi geliştirir ve klinik bir ortamda hemşirelik uygulamasını öğrenir. Pandemi ile birlikte hemşirelik öğrencilerinin hayati eğitim ihtiyaçlarını karşılamak için nasıl ve şekilde hazırlanmalıyız” sorusuna halen cevaplar aranmaktadır. Bu nedenle Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere laboratuvarlarda çalışmalarını hızla sürdürmektedir.

Eklenme tarihi :14.12.2022 12:12:25
Son güncelleme : 14.12.2022 12:27:56