Öğrenciler İle Tanışma ve Motivasyon Toplantısı

Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik ve Çocuk Gelişimi Bölümleri ders dönemi başlamadan önce 01.10.2020 tarihinde 1. Sınıf danışman öğretim elemanları öncülüğünde tüm öğretim elemanlarının katılımının sağlandığı bir online toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya fakülte öğretim elemanları ve birinci sınıf öğrencilerin yaklaşık %80’i katılmıştır. Toplantıda öncelikle fakülte binası dış cephesi, bahçesi ve bina içinin daha önceden hazırlanan video kaydı öğrencilere izletilmiştir. Videonun tamamlanmasının ardından bölüm öğretim elemanları kendilerini tanıtmış, son olarak Sayın Prof. Dr. Selma Öncel’in öğrencilere ‘ailemize hoş geldiniz’ mesajı ile toplantı sonlandırılmıştır. Öğrencilerin katılımının yüksek olması onların istekli ve ders dönemine hazır olduklarını göstermiştir.

Eklenme tarihi :19.10.2022 18:22:46
Son güncelleme : 19.10.2022 18:23:04