Erasmus+ Hakkında Her Şey

“Erasmus+ Hakkında Her Şey” isimli etkinliğimiz; Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisinin de desteklediği Erasmus+ Öğrenim Hareketliliğini, özellikle kurumumuza bu dönem kaydolan 1. sınıf öğrencilerimize tanıtmak, bilgi vermek ve Erasmus+ Hareketliliği kapsamında yurt dışına gitmek isteyen okulumuz 2/3 ve 4. Sınıf öğrencilerini de bilgilendirmek amacıyla düzenlenmiştir.

Etkinliğimiz Kumluca Sağlık Bilimleri Öğretim Elemanlarından;

Dr. Öğr. Üyesi Aysun ÜNAL

Dr. Öğr. Gör. Adem SÜMEN

Öğr. Gör. Ülkü ÖZER

Öğr. Gör. Yelda KUBLAY

Araş. Gör. Ayşe Gül AYDIN’ın katılım ve katkılarıyla gerçekleştirilmiştir.

Etkinlik kapsamında; 2021/2022 dönemi Ersamus+ Öğrenim Hareketliliğine (Almanya) katılmış olan, okulumuz hemşirelik öğrencisi Aslı ÇARPAN “gidiş süreci / öğrenim aşaması(Almanya) / dönüş süreci ve sonrası” konularında yaşadığı deneyimleri aktararak katkı sağlamıştır. Ayrıca etkinlik sonunda Aslı ÇARPAN ile soru/cevap bölümü de yapılarak katılım sağlayan öğrencilerimizin bilgilendirmeleri sağlanmıştır.

Eklenme tarihi :1.12.2022 10:51:19
Son güncelleme : 1.12.2022 10:51:53