2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenci Uyum Programı

Akdeniz Üniversitesi Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi olarak 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenci Uyum Programının üçüncüsü 13.10.2023 tarihinde Fakülte Dekanının katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Selma ÖNCEL öğrenci uyum programının açılış konuşmasında öğrencilere sağlıklı, mutlu ve başarılı bir eğitim-öğretim dönemi olmasını temenni etmiştir. Konferans salonunda düzenlenen programa başta Fakülte Dekanı Prof. Dr. Selma ÖNCEL olmak üzere, Dekan Yrd.  Dr. Öğretim Üyesi Şükran ŞİMŞEK, Dekan Yrd. Doç. Dr. İlknur ÖZKAN, Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Seçil TAYLAN, Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Kızbes Meral KILIÇ başta olmak üzere tüm akademik ve idari personeller Fakülte Sekreteri Nadir CEYLAN, İdari ve Mali İşler Şef V. Hamide SONGUR/ Hakan KARA, Öğrenci İşleri Betül EROL/ Onur ÇAM, Personel İşleri/Yazı İşleri Mehmet GÖKYAR, Teknik İşler Hasan ACARLI ve Destek Hizmetleri Ayşe ULUSOY/Furkan KALYONCU öğrenciler ile bir arada bulunmuşturlar. Ardından Sayın Öncel fakülte organizasyon şemasını tanıtımından sonra programı kapsamında Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Seçil TAYLAN tarafından Hemşirelik Bölümü Misyon-Vizyonu eğitim programı hedef ve çıktıları anlatılmıştır. Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Kızbes Meral KILIÇ tarafından yine bölümün Misyon-Vizyonu, eğitim programı hedef ve çıktılarının sunumu gerçekleştirilmiştir.

Fakültemizde yer alan Kalı̇te Yönetı̇m Sı̇stemı̇ Komisyonu, Ölçme Değerlendirme Komisyonu, Web Komisyonu, Burs ve Sosyal Hizmetler Komisyonu, Fakülte Tanıtım ve Kariyer Günleri Planlama Komisyonu, Eğitim Komisyonu ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Koordinatörü tanıtımları fakültemizin öğretim elemanları tarafından öğrencilerimize sunulmuştur.

Programın devamında Öğrenci Temsilcileri, Kültürel Sosyal Bilimsel Farkındalık Topluluğu, Öğrenci Hemşireler Derneği (ÖHDER) ve Türk Hemşireler Derneği Öğrenci Komisyon tanıtımı gerçekleştirilmiştir. Fakültede öğretime yeni başlayan öğrencilere fakültenin fiziki özellikleri ile ilgili tanıtımı Fakülte Sekreteri Nadir CEYLAN tarafından yapılmıştır. Programın devamında Dr. Öğretim Üyesi Yeşim YURDAKUL, Öğr. Gör. Yelda KUBLAY ve Öğr. Gör. Seda Cansu YENİĞÜN tarafından öğrencilere ASOS sisteminin tanıtımı ve kullanımına yönelik eğitim videosu izletilmiş, ardından ara sınavların ASOS üzerinden gerçekleştirilme süreci öğrencilere uygulamalı olarak anlatılmıştır. Bu eğitimde ASOS üzerinden yapılan sınavlarda öğrenci e-postalarını kontrol etmelerinin önemi, sınava bağlanma adımları, sınav kuralları, Whatsapp Destek Hattı ve nasıl kullanacakları, sınavlarda karşılaşılabilecek sorunlar ve çözüm önerileri konularına değinilmiştir. Eğitim sonunda tüm öğrencilerin soruları alınmış ve öğrenciler bilgilendirilmiştir. Öğrenci Uyum Programı 101 öğrencimizin katılımıyla tamamlanmıştır. Sıcak bir ortamda gerçekleştirilen program fotoğraf çekimi ile sonlandırılmıştır.

Eklenme tarihi :17.10.2023 15:26:59
Son güncelleme : 17.10.2023 15:27:33