İş Sağlığı ve Güvenliği Farkındalık Eğitimi

Akdeniz Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü tarafından 01.03.2018 tarihinde Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü ve Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerine yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Farkındalık Eğitimi gerçekleştirildi. İş Güvenliği Uzmanı Özgül Sevgili tarafından verilen eğitimde çalışma mevzuatı ile ilgili bilgiler, çalışanların yasal hak ve sorumlulukları, hastalıktan korunma prensipleri ve korunma tekniklerinin uygulanması, meslek hastalıklarının sebepleri, biyolojik ve psiko-sosyal risk etmenleri, ilk yardım, iş ekipmanlarının güvenli kullanımı, iş kazalarının sebepleri ve korunma prensipleri ile tekniklerin uygulanması, iş sağlığı ve güvenliği genel kuralları ile güvenlik kültürü gibi konular anlatıldı. Eğitime, 135 Hemşirelik Bölümü ve 49 Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencisi olmak üzere toplam 154 öğrenci katıldı. Eğitim sonunda Fakülte Dekanı Prof. Dr. Selma ÖNCEL tarafından eğitmen Özgül Sevgili’ye katkılarından ötürü teşekkür belgesi verildi.

Eklenme tarihi :20.10.2022 11:32:00
Son güncelleme : 20.10.2022 11:32:00