Sağlıklı Yaşam İçin Yürüyüş

Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencileri “Sağlıklı Yaşam İçin Yürüyüş” etkinliği düzenledi. 23 Kasım saat 10.30’da Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin önünden başlayan yürüyüşte öğrenciler “Sağlık İçin Harekete Geç” yazılı afişi taşıdılar. Öğrenciler ellerinde “Kumluca yürüyor, sağılığını koruyor”, “Hareketli olalım, sağlıklı kalalım”, “Fiziksel aktivite için fırsat çok, bahane yok”, “Hareket et, beslenmene dikkat et, sağlığı yaşamına davet et” yazılı pankartlarla sahil yoluna kadar yürüdüler. Yürüyüşe Fakülte Dekanı Prof. Dr. Selma ÖNCEL, Fakülte öğretim elemanları ve çalışanları, İlçe Sağlık Müdürlüğü çalışanları, İlçe Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin yanı sıra Kumluca halkı da destek verdi.

Eklenme tarihi :19.10.2022 17:31:09
Son güncelleme : 19.10.2022 17:31:26