Aile İçi Şiddette Kadının Güçlendirilmesi Webinarı

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında “Aile İçi Şiddette Kadının Güçlendirilmesi” konulu bir webinar düzenlenmiştir. Webinar, 09.03.2022 Çarşamba günü saat 12.30’da MS Teams platformunda gerçekleştirilmiştir. T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Kumluca Sosyal Hizmet Müdürlüğü’nde görevli Psikolog Gülizar Beyza GÖKKAYA ORHANTEKİN ve Sosyal Çalışmacı Yasemin AKÇA’nın şiddet, aile içi şiddet, aile içi şiddette kadının hakları konularında bilgi ve deneyimlerini paylaşmışlardır. Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü’nden Doç. Dr. Kızbes Meral KILIÇ, Hemşirelik Bölümü’nden Arş. Gör. Ayşegül AYDIN, Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerinden Özge TURHAN, Şara Dilara YILMAZ, ve Rıskı Seda ONAT’ın düzenleme kurulunu oluşturduğu webinara Fakülte Dekanı Prof. Dr. Selma ÖNCEL, fakülte öğretim elemanları ve öğrenciler katılım sağlamıştır.

Eklenme tarihi :19.10.2022 17:33:37
Son güncelleme : 19.10.2022 17:34:22