Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

28.09.2022 tarihinde fakültemiz Hemşirelik Bölümü 1, 2, 3, 4. Sınıf öğrencileri ile Çocuk Gelişimi Bölümü 2, 3, 4. Sınıf öğrencileri ve eğitmen olarak Doç. Dr. Mehtap TÜRKAY’ın katılımları ile MS Teams platformu üzerinden online olarak “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Uygulama Alanlarında Yasal Sorumluluklarımız” konulu eğitim gerçekleştirilmiştir. Eğitime Fakülte Dekanı Prof. Dr. Selma Öncel, fakülte öğretim elemanları ve 487 öğrenci katılım sağlamıştır.

Eğitimde öğrencilere iş sağlığı ve güvenliği eğitiminin önemi, uygulama alanlarında karşılaşabilecekleri risk faktörleri, yasal hak ve sorumlulukları, iş kazası ve meslek hastalıkları ile karşılaşılması durumunda yapılması gerekenler ile ilgili kapsamlı bilgilendirme yapılmıştır. Eğitim sonunda Doç. Dr. Mehtap Türkay’a Teşekkür Belgesi takdim edilmiştir.

Eklenme tarihi :20.10.2022 10:05:29
Son güncelleme : 20.10.2022 10:05:51