Kütüphanemizin Gelişimine Bir Katkıda Benden Olsun

14 Şubat, sadece Sevgililer Günü değil, aynı zamanda Dünya Kitap Değişim ve Bağış Günü’dür. Bu anlamlı günde herkes okumaktan zevk aldığı kitapları başka birilerine verilebilir, yeni ya da eski fark etmeksizin kitaplarınızı yerel kütüphanelere, okullara, sivil topluluklara veya herhangi bir yerel kuruma bağışlayabilir. Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selma ÖNCEL ve Dr. Öğr. Üyesi Gamze TESKERECİ öğretim elemanları bu önemli güne dikkat çekmek ve fakülte kütüphanesini zenginleştirmek amacıyla bir kampanya başlattıklarını belirttiler. Bu anlamlı günde öğrenci ve öğretim elemanları tarafından yaklaşık 200 adet kitap Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi kütüphanesine bağışlandı.

Eklenme tarihi :19.10.2022 18:12:19
Son güncelleme : 19.10.2022 18:12:31