Sosyal Medya Komisyon Usul ve Esasları

Bu komisyonun çalışma usul ve esasları, 06.02.2020 tarihli ve 2020/1 No’lu Kumluca Sağlık Bilimleri     Fakültesi Akademik Kurul Karalarına dayanmaktadır.

Bu Komisyon aşağıda belirtilen esaslar çerçevesinde oluşturulur:

• Bu komisyonun üyeleri, Akademik Kurul Toplantısında belirlenir. Komisyonda bir koordinatör ve iki öğretim elemanı yer alır.
  • Faaliyet süresi iki yıldır.
  • Faaliyet süresi biten komisyonun üyeleri, Akademik Kurul kararıyla yeniden seçilir.
  • Komisyon üyeleri Fakültenin web sitesinde ilan edilir ve Akademik Kurul Toplantı Tutanağında kayıt altına alınır.

Komisyonun Kapsam ve Faaliyetleri;

• Komisyon ilk toplantısında çalışma usul ve esaslarını belirler ve üyelerin görev dağılımını gerçekleştirir.
  • Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin bilimsel, kültürel, sosyal ve sportif etkinliklerin sosyal medya aracılığı ile bilgilendirilmelerini ve kişisel gelişimlerine katkı sağlar.
  • Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi tanıtımlarının, güncel değişikliklerin ve duyuruların potansiyel paydaşlara en kısa sürede ve en hızlı şekilde fakülte sosyal medya hesaplarından (Instagram, facebook ve twitter) paylaşımlarının yapılmasını sağlar.
  • Dekanlık kanalı ile etkinlik, ders, sınav bilgisi, önemli ve özel gün kutlama mesajları paylaşımlarını gerçekleştirir.
  • Dekanlık ve fakülte öğretim elemanları tarafından duyurulmak üzere iletilen bilgi / belge / duyuruları dekanlık oluru ile sosyal medya hesaplarında paylaşır.
  • Sosyal medya hesapları ve esaslarına ilişkin üniversite bilgi işlem daire başkanlığı ile iletişim halinde olur.
Eklenme tarihi :10.03.2023 11:38:34
Son güncelleme : 10.03.2023 11:38:34