Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Mezunlarını Uğurladı

13 Haziran 2022 tarihinde saat 13.30’da Kumluca Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı mezunlarının yemin töreni gerçekleştirilmiştir. İlçe Kaymakamı Uğur Kolsuz, protokol üyeleri, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Selma Öncel, öğretim elemanları, öğrenci ve velilerin katılımıyla coşkulu bir program sunulmuştur. Törende aileler ve protokol üyeleri yerlerini alırken Hemşirelik ve Çocuk Gelişimi bölümü mezunlarının hazırlamış olduğu fotoğraf akışı sunulmuştur. Tören Saygı Duruşu ve Türk İşaret Dili Ekibi eşliğinde İstiklal Marşı’nın okunması ile başlamıştır. Fakülte birincisi Hemşirelik Bölümü mezunu Nimet Oktan ve Fakülte Dekanı Prof. Dr. Selma Öncel’in açılış konuşmaları ile devam etmiştir. Hemşirelik Bölümü mezunlarından Feyza Tetik ve Musa Taş kısa sürede hazırlanarak ortaya çıkardığı halk oyunları gösterisi ile gurur kaynağı olmuşlardır. Fakülte birincisi Nimet Oktan, Fakülte ikincisi Fidan Er ve Fakülte üçüncüsü İrem Kasap’a ödülleri verilmiş ve Nimet Oktan Fakülte birincisi olarak kütüğe ismini çakmıştır. Ardından Kumluca Halk Eğitimi Merkezi usta öğreticilerinden Ramazan Turan’ın Pars Anadolu Halk Oyunları Ekibi sahneye çıkarak görsel şölen sağlamışlardır. Tören, Hemşirelik Bölümü öğrencilerinin sahneye çıkışı ve Hemşirelik Bölümü öğretim elemanlarının öğrencilere başarı belgelerini sunması ile devam etmiştir. Tören, Bölüm öğrencilerinin tamamı sahnede yerini aldıktan sonra Fakülte Dekanı Prof. Dr. Selma Öncel’in Hemşirelik Andı’nı okutması, bölümde dereceye giren bölüm birincisi Nimet Oktan, bölüm ikincisi Fidan Er, bölüm üçüncülüğünü paylaşan Leyla Karataş ve Abdullah Esirgenler’e danışman öğretim elemanları Doç. Dr. Gamze Teskereci, Dr. Öğr. Üyesi Seçil Taylan, Arş. Gör. Ayşe Gül Aydın tarafından plaketlerinin verilmesi ve yüksek onur belgesi almaya hak kazanan öğrencilere Hemşirelik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Aysun Ünal tarafından belgelerin verilmesi ile devam etmiştir.

Program, kemanda Bahçeşehir Koleji müzik öğretmeni Nuri Aydın, vokalde Eren Güngör, gitarda Oliver Perkins, ritimde Kutay Kutanoğlu tarafından gerçekleştirilen müzik dinletisi ile devam etmiştir. Dinleti sonrasında Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerinin sahneye çıkışı ve Çocuk Gelişimi Bölümü öğretim elemanlarının öğrencilere başarı belgelerini sunması ile devam etmiştir. Bölüm öğrencilerinin tamamı sahnede yerini aldıktan sonra Dr. Öğr. Üyesi Şükran Şimşek tarafından Çocuk Gelişimi Meslek Andı okutulmuştur. Bölümde dereceye giren bölüm birincisi İrem Kasap, bölüm ikincisi Melisa İspirli, bölüm üçüncüsü Hanife Kara’ya danışman öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi Şükran Şimşek tarafından plaketleri ve yüksek onur belgesi almaya hak kazanan öğrencilere Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Kızbes Meral Kılıç tarafından belgeleri takdim edilmiştir. Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri sahnedeyken Hemşirelik Bölümü öğrencileri de sahnede yerini almış ve keplerini atarak mezuniyetlerini gerçekleştirmişlerdir. Duygu dolu ve coşkulu bir son sonrasında öğrenciler ve öğretim elemanları sahnede keyifli dakikalar geçirmişlerdir. Bütün öğrencilerimizi tebrik ediyor ve yollarının açık olmasını diliyoruz.

Eklenme tarihi :20.10.2022 10:03:26
Son güncelleme : 20.10.2022 10:03:44