Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü İlk Dış Paydaş Toplantısı

Akdeniz Üniversitesi Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından mezunların kariyer hedeflerini ve mesleki beklentilerinitanımlayan program eğitim amaçları ve yeterliliklerinin güncellenmesi amacıyla dış paydaşların görüş ve önerileri alınmak üzere 14 Haziran 2021 tarihinde Dr. Öğr. Üyesi İlknur ÖZKAN başkanlığında microsoft teams programı üzerinden online toplantı gerçekleştirildi. Dış Paydaş Kurulu Toplantısına, Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selma ÖNCEL, Doç. Dr. Derya ADIBELLİ, Öğr. Gör. Dr. Adem SÜMEN,  Öğr. Gör. Dr. Emine İLASLAN; Kumluca Devlet Hastanesi adına Sağlık Bakım Hizmetleri Bakım Müd. Fatma GÖK ve Eğitim Hemşiresi Eda CENGİZ;  Finike Devlet Hastanesi adına Sağlık Bakım Hizmetleri Bakım Müd. Hatice DEMİRCAN ve Eğitim Sorumlusu Fatma BAŞAR YİĞİT;  Akdeniz Üniversitesi Hastanesi adına Hemşire Gülay DAĞLI ve Hemşire Gülhan KAYLI; Kumluca Belediyesi adına Strateji Geliştirme Müdür V. Erhan Gazi KÖKÇÜ; Müjgan Çetin Okulları adına Okul Müdürü Müjgan ÇETİN ve Gizem MERDEN katıldı. Yapılan toplantıda Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü amaç ve hedefleri, ders müfredatları ve hemşirelik programı amaçları gözden geçirildi ve dış paydaşlar tarafından önerilerde bulunuldu. Özellikle toplantıda COVID-19 ve yeni oluşabilecek pandemiler açısından toplumsal sağlığı korumaya yönelik derslerin müfredatta yer alması gerektiği dış paydaşlar tarafından vurgulandı.

Eklenme tarihi :14.12.2022 12:00:28
Son güncelleme : 14.12.2022 12:18:07