İş Sağlığı ve Güvenliği Farkındalık Eğitimi

Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü ve Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerine yönelik olarak 27.11.2019 tarihinde İş Sağlığı ve Güvenliği Farkındalık Eğitimi gerçekleştirildi. İş Güvenliği Uzmanı Tuba Öztürk tarafından verilen eğitimde iş sağlığı ve güvenliği mevzuatı ile ilgili bilgiler, güvenlik kültürü, iş sağlığı ve güvenliğine yönelik çalışmaların hedefleri ve amaçları, fizyolojik ve psiko-sosyal risk etmenleri, ilk yardım, ergonomi, yangın güvenliği, hastalıktan korunma prensipleri ve korunma tekniklerinin uygulanması, meslek hastalıklarının sebepleri gibi konular ele alındı. Eğitime, 202 Hemşirelik Bölümü ve 114 Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencisi olmak üzere toplam 316 öğrenci katıldı. Eğitim sonunda Fakülte Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Utku Beyazıt tarafından eğitmen Tuba Öztürk’e katkılarından ötürü teşekkür belgesi verildi.

Son Güncelleme : 27 Kasım Çarşamba 2019