“Sağlıklı Yaşam İçin Yürüyüş”

Kumluca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi işbirliği ile “Sağlıklı Yaşam İçin Yürüyüş” etkinliği düzenlendi. 19 Kasım saat 09.30’da başlayan etkinliğe fakülte öğrencileri ve öğretim elemanları, Kumluca İlçe Milli Eğitim Müdürü, Müdür Yardımcıları, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin yanı sıra Kumluca halkı da katıldı. Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selma ÖNCEL teknolojinin yaşamımızı kolaylaştırması ile birlikte hareketsiz yaşamı tetiklediği ve beraberinde birçok kronik sağlık sorununa zemin hazırladığını belirtti. Bu etkinlikle Kumluca halkının sağlıklı yaşamın anahtarının fiziksel aktivite ve hareket olduğuna yönelik dikkat çekmeyi amaçladıklarını belirtti. Öğrenciler ve katılımcılar ellerinde “Kumluca yürüyor, sağlığını koruyor”, “Hareketli olalım, sağlıklı kalalım” yazılı pankartlarla Kumluca Cumhuriyet Meydanı’ndan Sarnıç Tepesi’ne kadar yürüdüler. Etkinlik Kumluca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çorba ikramı ve müzik dinletisi ile sonlandı.

Son Güncelleme : 22 Kasım Cuma 2019