Uzaktan Eğitim Sürecine İlişkin Bilgilendirme

Değerli Öğrencilerimiz,

2019-2020 Bahar dönemi için mevcut ders programları 6. haftadan itibaren geçerli olacak şekilde 25 Mart 2020 tarihinden itibaren uzaktan öğretim ile yapılmaya başlanmıştır.

26.03.2020 tarihinde Yükseköğretim Kurumu’nun yaptığı açıklamada; Bahar dönemi Uzaktan Eğitimle tamamlanacağı belirtilmiştir.

Uygulamalı dersler, ara sınav ve yarıyıl sonu sınavları YÖK tarafından daha sonra ilan edilecek akademik takvim dikkate alınarak Akdeniz Üniversitesi Senatosu tarafından belirlenecek takvime göre planlanacaktır.

Bu süreçte öncelikle yapmanız gereken Uzaktan Eğitim Sistemine yüklenen ders materyallerini takip etmenizdir.

Bu süreçte; YÖK, Akdeniz Üniversitesi, Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKUZEM), Kumluca Sağlık Bilimleri web sayfalarını takip ederek güncel ve güvenilir bilgilere ulaşabilirsiniz.

Sağlıklı Günler Dileriz.